Géppark

Kérdése van? Hívjon! +36309712580

Legújabb beszerzésünk, a Star SB-20R G típusú automata hosszeszterga FMB száladagolóval, ami a megmunkálási műveletek igen széles skáláját kínálja a felhasználók számára, a japán technológia precizitása pedig garantálja az elkészült termék minőségét. A megmunkálás maximális átmérője 23 mm réz, vas és alumínium rúdanyag esetén. A gép rugalmas szerszámelrendezése végtelen variációban teszi lehetővé a komplex megmunkálást, teljesítménye pedig megfelel az ipar gyártási igényeinek.

A CNC eszterga programozható mikroszámítógépet tartalmaz, aminek segítségével igen nagy pontossággal készíthetőek el azonos minőségű munkadarabok, méghozzá akár végtelen számban, és ezek elkészítéséhez a hagyományos megmunkálás időszükségletének töredéke is elegendő. Ez által növelhető a termelékenység, hiszen nincs szükség olyan feladatok elvégzésére, amik nélkül a hagyományos esztergálás nem lenne kivitelezhető – ilyenek a szerszámváltás, vagy a fogásvétel.

A kisebb gépigényű darabokat hagyományos hosszautomatákon, célgépeinket pedig cégünk gépműhely részlegében készítjük; ez utóbbiakhoz TOS marógép, E3N, E400 eszterga, valamint fúrógép, köszörűgép, darabológép, stb. áll rendelkezésünkre.
A műanyaghegesztési feladatokat a Branson által gyártott, professzionális műanyaghegesztő gépekkel végezzük, melyhez két darab 20 Khz-es, és négy darab 30 Khz-es készülék áll rendelkezésünkre.

Kollégáink nem csak szakértőnek számítanak a maguk területén, de elhivatottak is a munkájuk iránt, így a kezeik közül kikerülő munkadarabok minden minőségi elvárásnak megfelelnek. Cégünk csakis az ő segítségükkel tudja tartani azt a színvonalat, amelyet megrendelőink megszoktak tőlünk az elmúlt évek során, gépeink csupán a technikai hátteret szolgáltatják ehhez.